top-menu

Total: 0,00 €

Qualitat

1. POLÍTICA DE QUALITAT

www.hidric.com és un portal web que actua de distribuïdor. No venem un producte on el fabricant no té la política de prestar atenció tant al producte, com en les relacions contractuals amb els seus empleats.

2. QUALITAT DELS NOSTRES PRODUCTES

Cada fabricant present amb els seus productes a www.hidric.com, han de complir les seves responabilitats legals en la qualitat dels seus productes. La Garantia legal Actualment és 2 anys. www.hidric.com en alguns cas dóna ampliació de la garantia amb una cobertura de fins a 4 anys.

3. QUALITAT AMB LES PERSONES

A www.hidric.com volem afavorir el respecte per salaris dignes i, sobretot, la llibertat de cada persona. Així que si observem que algun del nostre fabricants incompleix aquests requisits el donarem de baixa de la nostra xarxa comercial.

4. QUALITAT AMB EL MEDI AMBIENT

A www.hidric.com sempre apostem per les tres R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar

-Reduir el paper evitant campanyes de publicitat i màrqueting de masses.

-Reutilitzar en la mesura del possible embalatges i / o contenidors rebuts i aprofitar-los per efctuar  els nostres enviaments

-Reciclar en la mesura del possible tots els materials sobrants (de plàstic o de cartró i altres materials).

 5. QUALITAT AMB EUROPA

A www.hidric.com treballem amb la gent i per la gent. Allà on estiguin i d'on vinguin, si exclusió per raó de sexe, cultura, o lloc de naixement. Intentem adaptar-nos a cada necessitat lingüística de cada zona o país.
Tots els materials estan fabricats als EUA o aprovats o amb certificat CE. Perquè estem compromesos amb Europa.
En aquesta perspectiva, vam participar en el possible a créixer perquè es converteixi en un millor futur.